Playground

De Playground band, de kids-band van de Jazzwerkplaats is dé speelplek voor de jongste muzikanten in de leeftijd van ongeveer 10 tot 12 jaar die graag willen samenspelen in een echte band.
Playground repeteert wekelijks onder leiding van de Bossche saxofonist Thom Kooijmans. En ze spelen leuke hits van voorbije tijden tot nu; Status Quo, Michael Jackson, ABBA, Shawn Mendes, Justin Bieber, het komt allemaal voorbij en er wordt zelfs serieus geïmproviseerd door deze jonge muzikanten!
Zo ontzettend belangrijk dat jongeren in deze leeftijd lekker samen kunnen spelen en dit ook voor het publiek mogen tonen. Dus kom graag kijken en laat je verrassen door het niveau en aanstekelijke enthousiasme van deze nieuwe generatie Bossche muzikanten!

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in