Ukele-workshop (vol)

Het is niet meer mogelijk aan te melden voor deze workshop; de workshop is vol!

De ukulele is een instrument dat in de muziekscene nog een niche plaats inneemt. Maar in oa de jazz, latin, gypsy kun je er fantastisch mee musiceren. Daarvoor biedt Jazz in Duketown dit jaar een platform.

Tijdens het festival kun je je jazz-vaardigheden met de ukulele verder ontwikkelen in de workshop: Improviseren kun je leren.

Frank de Kleer (ukelist en gitarist) zal je dan handvatten geven hoe je over akkoorden of een melodie kunt improviseren. Wat hebben akkoorden en toonladders met elkaar te maken?

Voor wie? Voor ukelisten (en gitaristen die de uke willen leren kennen) en die een aardige basis hebben met akkoorden en willen variëren met akkoorden en willen leren improviseren. Wanneer je een uke hebt met lage G neem die dan mee. Met hoge G kan ook hoor.

Over Frank de Kleer:

Frank is als professioneel muzikant zeer ervaren in diverse muziekstijlen op gitaar en ukulele. Hij heeft een lange en internationale carrière achter zich en treedt momenteel op oa in trio met programma Django à Paris en met het Duo de Kleer.  In Vianen heeft hij zijn eigen theater (www.pakhuisvianen.nl).

Een bevlogen muzikant die je op toegankelijke wijze meeneemt in je spel!

Het is niet meer mogelijk aan te melden voor deze workshop; de workshop is vol!

Locatie: Huis73 Hinthamerstraat 74

 

Doe de Jazz muziektest

Met ruim 100 optredens is het soms lastig om te bepalen welke optredens je wilt bezoeken. Want welke artiest past bij jouw smaak? De Jazz Muziektest biedt uitkomst! Op basis van 5 vragen met muziekfragmenten kun je vaststellen welke muziekstroming bij jou past. Op basis van deze stroming kun je in